back to top

How Well Do You Remember Lesbian TV Shows From The '00s?

Do you know your Skins from your L Word?

Posted on
  1. 1. What are the names of this Skins couple?

    Channel 4
    Correct
    Incorrect
    Naomi Campbell and Emily Fitch
    Correct
    Incorrect
    Carol Vorderman and Anthea Turner
    Correct
    Incorrect
    Sam Fitch and Emily Turner
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Naomi Campbell and Emily Fitch

    Why, it's Naomily (of course).

    Correct answer: Naomi Campbell and Emily Fitch Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Channel 4 / Giphy
  2. 2. Name this L Word character (who doesn't know how to use a chair).

    Showtime
    Correct
    Incorrect
    Alice Pieszecki
    Correct
    Incorrect
    Shane McCutcheon
    Correct
    Incorrect
    Dawn French
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Shane McCutcheon

    Of course it's Shane. Mmmmm.

    Correct answer: Shane McCutcheon Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Showtime
  3. 3. And which character is dancing for her here?

    Showtime
    Correct
    Incorrect
    Jenny Schecter
    Correct
    Incorrect
    Carmen de la Pica Morales
    Correct
    Incorrect
    Jennifer Saunders
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Carmen de la Pica Morales

    A.K.A. The moment that changed our lives, and opinions about lingerie, forever.

    Correct answer: Carmen de la Pica Morales Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Showtime
  4. 4. Can you name this prisoner/guard pair from Bad Girls?

    ITV
    Correct
    Incorrect
    Sarah Stewart and Vicky Wade
    Correct
    Incorrect
    Judy Finnegan and Trisha Goddard
    Correct
    Incorrect
    Nikki Wade and Helen Stewart
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Nikki Wade and Helen Stewart

    A romance that made every single '00s lesbian plan to get arrested and put in prison.

    Correct answer: Nikki Wade and Helen Stewart Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via ITV
  5. 5. What about these Buffy characters?

    The WB
    Correct
    Incorrect
    Willow Rosenberg and Cordelia Chase
    Correct
    Incorrect
    Tara Maclay and Willow Rosenberg
    Correct
    Incorrect
    Some kind of two-headed lesbian demon
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Tara Maclay and Willow Rosenberg

    R.I.P. Tara *cries forever*

    Correct answer: Tara Maclay and Willow Rosenberg Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via The WB
  6. 6. What's the name of the Sugar Rush character on the right?

    Channel 4
    Correct
    Incorrect
    Maria "Sugar" Sweet
    Correct
    Incorrect
    Kim Daniels
    Correct
    Incorrect
    Lorraine Kelly
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Kim Daniels

    Sugar's the one on the left: She's Kim's first girl-crush.

    Correct answer: Kim Daniels Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Channel 4
  7. 7. Can you name this early '00s lesbian music icon?

    BBC
    Correct
    Incorrect
    Alex Quinn
    Correct
    Incorrect
    Alex Parks
    Correct
    Incorrect
    Alex Recreation
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alex Parks

    She won Fame Academy in 2003, but what the hell ever happened to her?

    Correct answer: Alex Parks
    Via BBC
  8. 8. What about this ex-Big Brother celesbian?

    Channel 4
    Correct
    Incorrect
    Keeley "Scruffy" Katchadourian
    Correct
    Incorrect
    Kim "Scabby" Kardashian
    Correct
    Incorrect
    Keeley "Shabby" Katchadourian
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: "Shabby" Katchadourian

    She also starred in the forgettable late '00s fly-on-the-wall London reality show Candy Bar Girls.

    Correct answer: "Shabby" Katchadourian Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Channel 4
  9. 9. Who is this recurring L Word character?

    Showtime
    Correct
    Incorrect
    Pepe
    Correct
    Incorrect
    Poppy
    Correct
    Incorrect
    Papi
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Papi

    She should have her own spinoff series, tbf.

    Correct answer: Papi Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Showtime
  10. 10. Which EastEnders characters are involved in this 2003 on-screen snog?

    BBC
    Correct
    Incorrect
    Sonia Fowler and Tina Carter
    Correct
    Incorrect
    Zoe Slater and Kelly Taylor
    Correct
    Incorrect
    Pat Butcher and Dot Cotton
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Zoe Slater and Kelly Taylor

    It was pretty ground-breaking at the time.

    Correct answer: Zoe Slater and Kelly Taylor Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via BBC
  11. 11. Who is this 2001 Big Brother runner-up?

    Channel 4
    Correct
    Incorrect
    Anna Friel
    Correct
    Incorrect
    Anna Richardson
    Correct
    Incorrect
    Anna Nolan
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Anna Nolan

    Lovely Anna the ex-nun. These days, she presents The Great Irish Bake Off for TV3.

    Correct answer: Anna Nolan
    Via TV3
  12. 12. Who's making out on this bed in Hex?

    Sony Pictures International
    Correct
    Incorrect
    Azazeal Smith and Cassie Jones
    Correct
    Incorrect
    Cassie Hughes and Thelma Bates
    Correct
    Incorrect
    Cat Deeley and Sue Perkins
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Cassie Hughes and Thelma Bates

    Hex should definitely make a comeback, two series just wasn't enough.

    Correct answer: Cassie Hughes and Thelma Bates Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Sky One / Giphy
  13. 13. What's the name of this late '00s Hollyoaks couple?

    Channel 4
    Correct
    Incorrect
    Sarah Barnes and Lydia Hart
    Correct
    Incorrect
    Beth Jordache and Margaret Clemence
    Correct
    Incorrect
    Carol Smillie and Mary Berry
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Sarah Barnes and Lydia Hart

    The '00s really were a boom time for lesbian storylines in soaps.

    Correct answer: Sarah Barnes and Lydia Hart
    Via Channel 4
  14. 14. And finally, name these Tipping The Velvet characters.

    BBC
    Correct
    Incorrect
    Titty Butler and Pam Butler
    Correct
    Incorrect
    Tess Daly and Fiona Bruce
    Correct
    Incorrect
    Kitty Butler and Nan King
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Kitty Butler and Nan King

    Nan and Florence were a much cuter couple though.

    Correct answer: Kitty Butler and Nan King Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via BBC / Giphy
 
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.