back to top

Can You Pass This Math Test For Scottish Teenagers?

You're allowed to use a piece of paper, but not a calculator.

Posted on

This quiz was adapted from three Scottish Standard Grade Foundation exam papers from 2011, 2012, and 2013. Standard Grades are usually taken by pupils aged around 14 to 16 years.

  1. 1. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 100

  2. 2.

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 35.00

  3. 3. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 50

  4. 4.

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 90

  5. 5.

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 45 minutes

  6. 6. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 30

  7. 7.

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 6 trips

  8. 8. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 58

  9. 9.

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 250ml

  10. 10. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 38

  11. 11.

  12. 12. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 319

  13. 13.

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: £1130

  14. 14. What is...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 6552

  15. 15.

  16. 16. And finally...

    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Six years old

    R.I.P. Dolly

CORRECTION

The correct answer to #15 is 5:10pm. An earlier version of this quiz misstated the correct answer.

Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.