back to top

Can You Guess The Video Game From Its Map?

Do you know your Zeldas from your Elder Scrolls?

Posted on
  1. Rockstar Games
    Correct
    Incorrect
    Hitman 2: Silent Assassin
    Correct
    Incorrect
    Grand Theft Auto III
    Correct
    Incorrect
    Driver 2: Back on the Streets
    Correct
    Incorrect
    Grand Theft Auto: Chinatown Wars
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: GTA III

    It's the map for Grand Theft Auto III for the Playstation 2, released in 2002.

    Correct answer: GTA III Tap to play GIF Tap to play GIF
    Rockstar Games / gifsmile.com
  2. Nintendo
    Correct
    Incorrect
    Secret of Mana
    Correct
    Incorrect
    Final Fantasy III
    Correct
    Incorrect
    Super Mario RPG
    Correct
    Incorrect
    The Legend of Zelda: A Link to the Past
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: The Legend of Zelda: A Link to the Past

    It's The Legend of Zelda: A Link to the Past for SNES, released in 1991.

    Correct answer: The Legend of Zelda: A Link to the Past Tap to play GIF Tap to play GIF
    Nintendo / Via tumblr.com
  3. Bethesda Softworks
    Correct
    Incorrect
    Assassin's Creed: Brotherhood
    Correct
    Incorrect
    The Witcher
    Correct
    Incorrect
    The Elder Scrolls III: Morrowind
    Correct
    Incorrect
    Colin McRae Rally
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: The Elder Scrolls III: Morrowind

    It's sprawling RPG The Elder Scrolls III: Morrowind for PC and Xbox, released in 2002.

    Correct answer: The Elder Scrolls III: Morrowind Tap to play GIF Tap to play GIF
    Bethesda Softworks / Giphy.com
  4. Rockstar Games
    Correct
    Incorrect
    The Oregon Trail
    Correct
    Incorrect
    Red Dead Redemption
    Correct
    Incorrect
    Call of Juarez
    Correct
    Incorrect
    Mad Dog McCree
    Correct!
    Wrong!

    Correct Answer: Red Dead Redemption

    It's Red Dead Redemption for Playstation 3 and Xbox 360, released in 2010. Boom!

    Correct Answer: Red Dead Redemption Tap to play GIF Tap to play GIF
    Rockstar Games / Kotaku.com
  5. Nintendo
    Correct
    Incorrect
    Contra III
    Correct
    Incorrect
    Earthworm Jim
    Correct
    Incorrect
    Super Mario World
    Correct
    Incorrect
    Mario Teaches Typing
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Super Mario World

    It's Super Mario World for the SNES, released wayyy back in 1990.

    Correct answer: Super Mario World Tap to play GIF Tap to play GIF
    Nintendo / Giphy.com
  6. Blizzard Entertainment
    Correct
    Incorrect
    Pokémon Gold and Silver
    Correct
    Incorrect
    World of Warcraft
    Correct
    Incorrect
    Pokémon Ruby and Sapphire
    Correct
    Incorrect
    Minecraft
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: World of Warcraft

    It's an early map of the world of Azeroth from World of Warcraft, released for PC and Mac in 2004.

    Correct answer: World of Warcraft Tap to play GIF Tap to play GIF
    Blizzard / Giphy.com
  7. Bethesda Softworks
    Correct
    Incorrect
    Mad Max
    Correct
    Incorrect
    Gun
    Correct
    Incorrect
    Fallout: New Vegas
    Correct
    Incorrect
    Super Mario Galaxy
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Fallout: New Vegas

    It's post-apocalyptic, neon-lit Fallout: New Vegas, released for Microsoft Windows, Xbox 360 and PlayStation 3 in October 2010.

    Correct answer: Fallout: New Vegas Tap to play GIF Tap to play GIF
    Bethesda Softworks / Gifsoup.com
  8. Ubisoft
    Correct
    Incorrect
    Uncharted Waters
    Correct
    Incorrect
    Lego Pirates Of The Caribbean
    Correct
    Incorrect
    The Secret Of Monkey Island
    Correct
    Incorrect
    Assassin's Creed IV: Black Flag
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Assassin's Creed IV: Black Flag

    This is the swashbuckling, pirate-themed Assassin's Creed IV: Black Flag released on the PlayStation 3, Xbox 360, and Nintendo Wii U in 2013.

    Correct answer: Assassin's Creed IV: Black Flag Tap to play GIF Tap to play GIF
    Ubisoft / Giphy.com
  9. Rockstar Games
    Correct
    Incorrect
    Max Payne 3
    Correct
    Incorrect
    Grand Theft Auto V
    Correct
    Incorrect
    Bioshock
    Correct
    Incorrect
    Bully: Scholarship Edition
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: GTA V

    This is (of course) the massive map for GTA V. It was released in 2013 for the PlayStation 3, Xbox 360 and in 2014 for the PlayStation 4 and Xbox One.

    Correct answer: GTA V Tap to play GIF Tap to play GIF
    Rockstar / Giphy.com
  10. Bethesda Softworks
    Correct
    Incorrect
    Dark Souls
    Correct
    Incorrect
    The Elder Scrolls V: Skyrim
    Correct
    Incorrect
    Final Fantasy VII
    Correct
    Incorrect
    Chrono Trigger
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: TES V: Skyrim.

    It's dragon-filled RPG Skyrim, released in 2011 for Microsoft Windows, PlayStation 3, and Xbox 360.

    Correct answer: TES V: Skyrim. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Bethesda Softworks / Giphy.com
  11. Eidos Interactive
    Correct
    Incorrect
    Tomb Raider
    Correct
    Incorrect
    Just Cause 2
    Correct
    Incorrect
    Treasure Island Dizzy
    Correct
    Incorrect
    Dead Island
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Just Cause 2

    It's the map for Just Cause 2, an open-world, island-based action-adventure game released in 2010 for Xbox 360, PS3, and Windows.

    Correct answer: Just Cause 2 Tap to play GIF Tap to play GIF
    Eidos / Giphy.com
  12. Nintendo / Squaresoft
    Correct
    Incorrect
    Super Mario Bros. 3
    Correct
    Incorrect
    Secret of Mana
    Correct
    Incorrect
    Final Fantasy VI
    Correct
    Incorrect
    Kirby's Dream Land 3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Secret of Mana

    This is the map for Secret of Mana for SNES, released in 1993.

    Correct answer: Secret of Mana Tap to play GIF Tap to play GIF
    Nintendo / Giphy.com
  13. CD Projekt RED
    Correct
    Incorrect
    Robin Hood: Prince of Thieves
    Correct
    Incorrect
    The Witcher 2: Assassins of Kings
    Correct
    Incorrect
    Streets of Rage
    Correct
    Incorrect
    The Elder Scrolls IV: Oblivion
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: The Witcher 2: Assassins of Kings

    This is the map for feisty action RPG The Witcher 2: Assassins of Kings, released in 2011 for Microsoft Windows and 2012 for Xbox.

    Correct answer: The Witcher 2: Assassins of Kings Tap to play GIF Tap to play GIF
    CD Projekt RED / Giphy.com
  14. Nintendo
    Correct
    Incorrect
    Tetris
    Correct
    Incorrect
    Dragon Warrior IV
    Correct
    Incorrect
    The Legend Of Zelda
    Correct
    Incorrect
    Battle of Olympus
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: The Legend of Zelda

    This map came with the original Legend of Zelda game, released approximately 3 million years ago in 1986. All together now: "It's dangerous to go alone! Take this."

    Correct answer: The Legend of Zelda Tap to play GIF Tap to play GIF
    Nintendo / Giphy.com
 
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.