Skip To Content
  • Quiz badge

Here Are 3 Songs From Popular Musicals – Can You Name The Musical?

Yes you musi-CAN!

Here's the game: We give you three songs, you try to guess what famous musical they are from. Spelling is important, so do your best!

  1. "Non-Stop"
    "Satisfied"
    "Burn"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Hamilton

  2. "Honey, Honey"
    "Money, Money, Money"
    "Dancing Queen"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Mamma Mia!

  3. "Waving Through a Window"
    "For Forever"
    "You Will Be Found"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Dear Evan Hansen

  4. "Cell Block Tango"
    "Nowadays/Hot Honey Rag"
    "When You're Good To Mama"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Chicago

  5. "Out Tonight"
    "Take Me or Leave Me"
    "Santa Fe"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Rent

  6. "Mama Who Bore Me"
    "The Bitch of Living"
    "Touch Me"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Spring Awakening

  7. "Popular"
    "Defying Gravity"
    "For Good"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Wicked

  8. "Master of the House"
    "A Heart Full of Love"
    "On My Own"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Les Misérables

  9. "Bad Idea"
    "What Baking Can Do"
    "She Used To Be Mine"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Waitress

  10. "Think of Me"
    "Angel of Music"
    "All I Ask Of You"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: The Phantom of the Opera

  11. "Livin' it Up on Top"
    "Wait for Me"
    "Why We Build the Wall"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Hadestown

  12. "You Can't Stop the Beat"
    "Without Love"
    "I Know Where I've Been"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Hairspray

  13. "One Night Only"
    "And I'm Telling You I'm Not Going"
    "I Am Changing"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Dreamgirls

  14. "The Movie In My Mind"
    "Sun and Moon"
    "Last Night Of The World

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Miss Saigon

  15. "96,000"
    "When You're Home"
    "Carnaval de Barrio"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: In The Heights

BuzzFeed Daily

Keep up with the latest daily buzz with the BuzzFeed Daily newsletter!

Newsletter signup form