back to top
Community

Quiz: 21 Of The Crudest T-Shirts In Movie History

All tease and no payoff. Presented without judgement or shame because this is a safe zone.

Posted on

1. I @#%! On The First Date

A. PlatoonB. Tropic ThunderC. Anchorman
Via Dreamworks

A. Platoon

B. Tropic Thunder

C. Anchorman

2. Gimme' Head Till I'm Dead

A. Revenge Of The NerdsB. Animal HouseC. Old School
Via Twentieth Century Fox

A. Revenge Of The Nerds

B. Animal House

C. Old School

3. Airbrushed Boobs

A. 48 Hrs.B. Running Scared (1986)C. When Harry Met Sally...
Via Metro-Goldwyn-Mayer

A. 48 Hrs.

B. Running Scared (1986)

C. When Harry Met Sally...

4. I Got Wood

A. PaulB. Shaun Of The DeadC. Hot Fuzz
Via Universal Pictures

A. Paul

B. Shaun Of The Dead

C. Hot Fuzz

Advertisement

5. Get It Here

A. Pretty WomanB. Four Weddings And A FuneralC. Notting Hill
Via PolyGram

A. Pretty Woman

B. Four Weddings And A Funeral

C. Notting Hill

6. Dance Your Ass Off

A. Dirty DancingB. FlashdanceC. Footloose
Via Vestron Pictures

A. Dirty Dancing

B. Flashdance

C. Footloose

7. Southern Style

A. Harold & Kumar Go To White CastleB. Harold & Kumar Escape from Guantanamo BayC. A Very Harold & Kumar 3D Christmas
Via Endgame Entertainment

A. Harold & Kumar Go To White Castle

B. Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

C. A Very Harold & Kumar 3D Christmas

8. Shit Happens When You Party Naked

A. Bad News BearsB. The Good, The Bad And The UglyC. Bad Santa
Via Columbia Pictures

A. Bad News Bears

B. The Good, The Bad And The Ugly

C. Bad Santa

Advertisement

9. Moustache Rides

A. MaskB. The MaskC. Road House
Via Universal Pictures

A. Mask

B. The Mask

C. Road House

10. Gayby

A. BrunoB. Les MisérablesC. Borat: Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan
Via Universal Pictures

A. Bruno

B. Les Misérables

C. Borat: Cultural Learnings Of America For Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan

11. Makin' Bacon

A. My Cousin VinnyB. The Karate Kid (1984)C. The Outsiders
Via Columbia Pictures

A. My Cousin Vinny

B. The Karate Kid (1984)

C. The Outsiders

12. Humping Armadillos

A. SupergirlB. The Secret of My Succe$s C. The Legend Of Billie Jean
Via TriStar Pictures

A. Supergirl

B. The Secret of My Succe$s

C. The Legend Of Billie Jean

Advertisement

13. Seduce Me Please

A. Son In LawB. Blast From The Past C. The Sandlot
Via Hollywood Pictures

A. Son In Law

B. Blast From The Past

C. The Sandlot

14. What Are You Looking At Dicknose

A. Weird ScienceB. Teen WolfC. The Monster Squad
Atlantic Releasing Corporation

A. Weird Science

B. Teen Wolf

C. The Monster Squad

15. You're The Most Beautiful Woman In The World

A. Pretty WomanB. Four Weddings And A FuneralC. Notting Hill
Via PolyGram

A. Pretty Woman

B. Four Weddings And A Funeral

C. Notting Hill

16. I Heart Bush

A. Harold & Kumar Go To White CastleB. Harold & Kumar Escape from Guantanamo BayC. A Very Harold & Kumar 3D Christmas
Via Endgame Entertainment

A. Harold & Kumar Go To White Castle

B. Harold & Kumar Escape from Guantanamo Bay

C. A Very Harold & Kumar 3D Christmas

Advertisement

17. I'm With Stupid

A. BlowB. Fear And Loathing In Las Vegas C. Once Upon A Time In Mexico
Via Columbia Pictures

A. Blow

B. Fear And Loathing In Las Vegas

C. Once Upon A Time In Mexico

18. One In The Oven

A. 3 Men And A Baby B. Police AcademyC. Short Circuit
Via Warner Bros.

A. 3 Men And A Baby

B. Police Academy

C. Short Circuit

19. God's Gift To Women

A. Zapped!B. Porky'sC. Revenge Of The Nerds
Apple / Rose

A. Zapped!

B. Porky's

C. Revenge Of The Nerds

20. Orgasm Donor

A. Ten Inch HeroB. Empire RecordsC. Mallrats

A. Ten Inch Hero

B. Empire Records

C. Mallrats

Advertisement

21. I Heart Toxic Waste

A. Real SteelB. Real Genius C. Dan In Real Life
TriStar Pictures

A. Real Steel

B. Real Genius

C. Dan In Real Life

Answer Key

1. B

2. A

3. B

4. B

5. C

6. C

7. A

8. C

9. A

10. A

11. B

12. C

13. A

14. B

15. C

16. A

17. C

18. B

19. A

20. A

21. B

Your Score

0-5: None of the awards.

6-10: A few of the awards.

11-15: More of the awards.

16-20: Most of the awards.

21: All of the awards. (Either you're a sick pervert or you work in a video store.)

Related:

This post was created by a member of BuzzFeed Community, where anyone can post awesome lists and creations. Learn more or post your buzz!