Skip To Content
  • Quiz badge
  • lol badge
Updated on 19 Sep 2020. Posted on 11 Sep 2020

Sorry To Anybody Younger Than 25, But You Will Not Pass This Indian Music Video Quiz

Most of these are pretty easy if you're old.

If you can recognise these stills from some of the most iconic Indian music videos, we can guess whether or not you're younger than 25 years old*. Good luck!

*Don't question the science here!

  1. Which 2003 remix is this?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Mere Naseeb Mein"

    Via Sony Music India
  2. Which iconic 2002 remix is this?

    T-Series
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Kaanta Laga"

    Via T-Series
  3. Which music video is this still from?

    T-Series
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Leja Leja Re"

    Via T-Series
  4. Which Abhijeet Sawant music video is this?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Lafzon Mein"

    Via Sony Music India
  5. This music video probably made you fall in love. Can you recognise it?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Tera Mera Pyar"

    Via Sony Music India
  6. You must have danced to this song at some point. Which video is this?

    Saregama India Ltd.
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Kabhi Aar Kabhi Paar"

    Via Saregama India Ltd.
  7. Which catchy song was this the music video for?

    Saregama India Ltd.
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Tu Tu Hai Wahi"

    Via Saregama India Ltd.
  8. Which music video is this? You might have danced to it.

    Universal Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Kaliyon Ka Chaman"

    Via Universal Music India
  9. This one is easy. Which Bombay Rockers music video is this?

    Disco Wax
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Rock Tha Party"

    Via Disco Wax
  10. Which music video did these angels feature in?

    Saregama India Ltd.
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Chadti Jawani"

    Via Saregama India Ltd.
  11. Can you guess this one?

    T-Series
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Main Deewana"

    Via T-Series