Skip To Content

  24 Vergeten BN'ers (En Wat Ze Tegenwoordig Doen)

  Rolf Wouters, Jeroen Post, Judith de Bruijn en Mike Starink. Allemaal helden van weleer, die we nooit meer zien. Wat doen ze nu?

  1. Tim Immers

  youtube.com

  Hing in 1996 in een hangmat te zwijmelzingen over een 'liever dan lief' meisje. Is nu mede-eigenaar van Bar Moustache in Amsterdam.

  2. Abel

  youtube.com

  De Meest Veelbelovende Act van 2000 bleek eigenlijk maar een eendagsvlieg. Zanger en frontman Joris Rasenberg verdient zijn centen tegenwoordig als zang- en muziekdocent in Breda. En ja, dat is Birgit Schuurman in de clip.

  3. Jennifer de Jong

  youtube.com

  Werd samen met 'partner-in-crime' Tatum Dagelet berucht door het tv-programma Brutale Meiden. Waar Tatum nog steeds presenteert, runt Jennifer tegenwoordig een bio-lunchroom in Amsterdam.

  4. Rolf Wouters

  youtube.com

  Alle programma's die Wouters aanraakte leken in goud te veranderen. Totdat hij in 2005 spoorloos van de tv verdween. Berooid? Dood? Nee, gewoon zin in een jaartje buitenland. Dat werden er tien. Woont tegenwoordig in Portugal, zit in het onroerend goed en is deels boer.

  5. Ruud Benard

  youtube.com

  Werd in 1999 dankzij de eerste Big Brother wereldberoemd in eigen land als nationaal knuffeldier. Vluchtte naar Aruba toen zijn rijzende ster weer dalende was. Is inmiddels weer in Nederland en probeerde zijn eigen massagepraktijk (vandaar dat knuffelen) op te zetten.

  6. O Die 3

  youtube.com

  Moest hét Nederlandse antwoord op Salt & Pepper worden. De driekoppige (joh!) popgroep had in 1997 een hitje met een liedje met heel veel 'nanananana' erin. De leden verdwenen na 1999 uit de spotlights en gingen normale levens leiden. Inderdaad. Wij waren ze ook allang weer vergeten.

  7. Wiebe Hartog

  youtube.com

  Werd in 2001 (on)bekend als stem van het meest smerige moppenkonijn ter wereld, Ab Normaal. Bleef daarna voice-overs doen en duikt heel af en toe nog op als 'kutkonijn'.

  8. Peter Lusse

  youtube.com

  Werd in de eerste helft van de jaren 90 beroemd als 'boy next door' Eddie Veenstra in Vrienden voor het Leven. Heeft nu niet meer zo nodig beroemd te zijn en doet tegenwoordig vooral opera's in kleine setting.

  9. Cindy Pielstroom

  youtube.com

  Presentator, omroepster, actrice, fotomodel, 'bordjesdraaier' bij het Rad van Fortuin. Cindy Pielstroom had twintig jaar geleden een gouden toekomst vóór de schermen. Inmiddels werkt ze erachter. Onder andere als creatief manager bij het Solar Weekend Festival.

  10. Rob van Hulst

  youtube.com

  Denk je aan Medisch Centrum West, dan denk je aan dokter Eric, de slechterik in de Nederlandse ziekenhuisserie. 'Evil Eric' heet in het echt Rob van Hulst. En die Van Hulst geeft al meer dan dertig jaar rondleidingen op de Amsterdamse Wallen.

  11. Edwin Jansen

  youtube.com

  Was misschien wel het enige Idols-jurylid met écht oog voor talent, blijkt uit het feit dat hij de ontdekker, manager én man was van Anouk. Deed ons echter ook Kane aan. Is nu een gevierd vastgoedmannetje.

  12. Esmée Denters

  youtube.com

  Dé YouTube-sensatie van Nederland van wie iedereen dacht dat ze wereldberoemd zou worden. Maar dat viel even tegen. Denters deed in 2015 nog een poging in de Britse editie van The Voice, maar werd tijdens de knock-outfase bij het vuil gezet.

  13. Jop Nieuwenhuizen

  youtube.com

  Scoorde na deelname aan het realityprogramma De Bus in 2000 een knoert van een hit met "Jij Bent De Zon". Bracht datzelfde nummer in 2009 opnieuw uit, maar zonder succes. Jop is tegenwoordig vooral eigenaar van bar De Koets in Zeist.

  14. Judith de Bruijn

  youtube.com

  Presenteerde in de jaren 1990 De Droomshow, het tofste spelprogramma voor kinderen óóit. Verhief presenteren tot een kunst en geeft daar nu les in, offline én online. Presenteert daarnaast ook nog steeds zelf en verhuurt zichzelf als dagvoorzitter.

  15. Penney de Jager

  youtube.com

  Was in de jaren 1970 en 1980 de bekendste danseres van Nederland, dankzij haar optredens in het muziekprogramma TopPop. Danste daar met groten der aarde als Bing Crosby en Julio Iglesias. Geeft nu zelf dansles, voornamelijk aan kinderen.

  16. Jimmy Geduld

  youtube.com

  Werd bekend als soapie in Goede Tijden, Slechte Tijden, maar presenteerde daarnaast ook een zwik andere programma's. Geduld werd in 2005 met een cokeverslaving opgenomen in een afkickkliniek. Probeert nu anderen van de drugs te helpen met zijn eigen interventiebedrijf.

  17. Viola Holt

  youtube.com

  Was in de jaren 1970, 1980 en 1990 niet van de tv af te slaan en mag zich, gelet op de verkoopcijfers, de populairste BN'er noemen die ooit in Playboy stond. Ondanks dat succes is Viola helemaal klaar met tv. Tegenwoordig is ze Reiki-master en interieurstylist.

  18. Frank Masmeijer

  youtube.com

  Dinges was een begrip op de Nederlandse televisie! Helemaal toen Frank Masmeijer het presenteerde. Toch heeft diezelfde Masmeijer een donker randje. In september 2014 werd hij opgepakt op verdenking van cocaïnesmokkel. Sindsdien moet hij zich koest houden.

  19. Mike Starink

  youtube.com

  'Acteur noch presentator', omschreef Starink zichzelf in een interview in 1996 op het toppunt van zijn bekendheid. Tegenwoordig is hij geen van beiden meer. Mike werkt vooral áchter de schermen en zoekt hij voornamelijk locaties voor tv-programma's.

  20. Bart Spring in ‘t Veld

  youtube.com

  Na zijn optreden (en overwinning) in de eerste Big Brother zou Bart Spring in 't Veld het helemaal gaan maken in de journalistiek. Dat ging een tijdje goed, maar de laatste baan waar Big Brother Bart nu mee pocht is die van pakketbezorger.

  21. Jerney Kaagman

  youtube.com

  Naast haar succes als zangeres van Earth & Fire werd Kaagman vooral bekend als de klagende bitch in talentenshow Idols. Kaagman lijdt nu aan de ziekte van Parkinson en zet sindsdien zo goedschiks als dat kan haar bekendheid in om aandacht te vragen voor die ziekte.

  22. Fabienne de Vries

  youtube.com

  Dé reden voor mannelijk Nederland om af te stemmen op TMF. Maakte daarna de overstap van praten over muziek tot zelf muziek maken, maar was daar minder succesvol in. Geeft nu persoonlijke presentatietrainingen.

  23. Def Rhymz

  youtube.com

  Iedereen houdt van doekoe, rapte Def Rhymz (Dennis Bouman) in 1999 en het hele land zong mee. Maar sinds die hit heeft de Nederlands-Surinaamse rapper nooit meer de top bereikt. Maar of-ie dat erg vindt… Bouman rapt nog steeds, maar is ook chef-kok en runt twee restaurants. Had je niet verwacht, hé?

  24. Jeroen Post

  youtube.com

  Wat Fabienne de Vries was voor de mannelijke TMF-kijker, dat was Jeroen Post voor de vrouwen. Maar na TMF werd het angstvallig stil rond de presentator. Na een carrière als DJ is Post sinds een klein jaar weer terug op tv. Als een heuse comeback-kid.