Skip To Content
  • Quiz badge
Apr 6, 2020

These Are Some Of The Most Unusually Named Places In The US — Can You Tell The Real Ones From The Fake Ones??

Twinkle, Washington? Nothing, Arizona??

Below are the unusual names of US cities, towns, or villages. Can you tell the real ones from the fake ones?

  1. Santa Claus, IN

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Real!

    Santa Claus is a town in Indiana.

  2. Nothing, AZ

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Real!

    Nothing is an uninhabited town in Arizona.

  3. Truth or Consequences, NM

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Real!

    Truth or Consequences is a city in New Mexico.

  4. Pitchfork, NE

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Fake!

    Pitchfork is not a place in Nebraska. I made it up!

  5. Paris, AR

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Real!

    Paris is a city in Arkansas.

  6. Intercourse, PA

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Real!

    Intercourse is the name of a village in Pennsylvania.

  7. Tequila, NM

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Fake!

    Tequila is not a place in New Mexico. I made it up!

  8. Boring, OR

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer:

    Boring is a town in Oregon.

  9. Twinkle, WA

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Fake!

    Twinkle is not a place in Washington. I made it up!

  10. Tin Can, KS

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Fake

    Tin Can is not a place in Kansas. I made it up!

BuzzFeed Daily

Keep up with the latest daily buzz with the BuzzFeed Daily newsletter!

Newsletter signup form