Skip To Content
  • Quiz badge
Updated on Sep 30, 2020. Posted on Sep 27, 2020

Only A "Friends" Superfan Will Be Able To Tell Which Of These Episode Titles Are Real And Which Ones Are Made Up

"The One with the BuzzFeed Quiz" has a nice ring to it.

  1. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Salty Spitoon"

    That one's fake!

  2. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Couch"

  3. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Coffee Cup"

  4. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Home Movie"

  5. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One Where Ross Loses His Keys"

  6. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One Where Monica Poisons Chandler"

  7. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with Phoebe's Creepy Neighbor"

  8. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One Where Ross Forgets Ben"

  9. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Fake Boobs"

  10. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One After Everybody Hears Rachel Sing"

  11. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One Where Marcel Dies"

  12. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Destination Wedding"

  13. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Mass Hysteria"

  14. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Pretty Girl from Ipanema"

  15. Which of these episode titles is fake?

    NBC
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "The One with the Mysterious Banana Bread"

    Holiday

TV and Movies

Get all the best moments in pop culture & entertainment delivered to your inbox.

Newsletter signup form