Skip To Content
  • Quiz badge

These Disney Villains Had Iconic Songs — Can You Identify Them From Just The First Line?

You probably know the chorus, but do you know the first line too?

  1. "I admit that in the past I've been a nasty..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Ursula!

    This is the first line of "Poor Unfortunate Souls."

    Via Disney
  2. "Look at you, as fragile as a flower..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Mother Gothel!

    This is the first line of "Mother Knows Best."

    Via Disney
  3. "I never thought hyenas essential..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Scar!

    This is the first line of "Be Prepared."

    Via Disney
  4. "Don't you disrespect me little man..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Dr. Facilier!

    This is the first line of "Friends on the Other Side."

    Via Disney
  5. "Prince Ali, yes it is he..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Jafar!

    This is the first line of "Prince Ali (Reprise)."

    Via Disney
  6. "Confiteor Deo Omnipotenti..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Judge Frollo!

    This is the first line of "Hellfire."

    Via Disney
  7. "Well, [blank] hasn't always been this glam..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Tamatoa!

    This is the first line of "Shiny."

    Via Disney
  8. "All my life has been a series of doors in my face..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Hans!

    This is the first line of "Love Is an Open Door."

    Via Disney
  9. Gosh, it disturbs me to see you, [blank]

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Gaston!

    This is the first line of "Gaston." Lefou sings the first line, not Gaston, but it's very much his iconic song.

    Via Disney
  10. "Trust in me, just in me..."

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Kaa!

    This is the first line of "Trust in Me."

    Via Disney

TV and Movies

Get all the best moments in pop culture & entertainment delivered to your inbox.

Newsletter signup form