Skip To Content
  • Quiz badge
Mar 15, 2020

Do You Remember Which Songs Rachel Berry Sang On "Glee"?

From Broadway standards to pop hits, she really covered everything.

Rachel Berry was and will forever be an icon. But how well do you remember the songs she sang on Glee? There were a lot, so this might me tougher than you expect, good luck!

Fox
  1. What song did Rachel Berry sing for her glee club audition?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "On My Own"

    Via Fox
  2. Which of these Céline Dion songs did Rachel NOT cover on the show?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "A New Day Has Come"

    Via Fox
  3. Did Rachel Berry ever sing "I Could Have Danced All Night" from My Fair Lady?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Rachel never sang this song, but Emma Pillsbury did.

    Via Fox
  4. In which of the following group numbers did Rachel have a solo?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Paradise By The Dashboard Light"

    Via Fox
  5. Which of the following is NOT an original song written by Rachel?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "My Cup"

    "My Cup" was actually written by Brittany.

    Via Fox
  6. What song did Rachel and Finn sing as a duet at their first Regionals competion?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Faithfully"

    Via Fox
  7. What was Rachel and Finn's first duet?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "You're The One That I Want"

    Via Fox
  8. Did Rachel ever sing "The One That Got Away" by Katy Perry?

    Getty Image
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Via Fox
  9. Did Rachel Berry ever sing "The Only Exception" by Paramore?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes

    Via Fox
  10. Which of these Madonna songs did Rachel sing?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: All of them

    Via Fox
  11. Which of these Funny Girl songs did Rachel NOT sing on the show?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Funny Girl"

    Rachel never performed this song, but her mom Shelby Corcoran did.

    Via Fox
  12. And finally, what was Rachel's last solo on the show?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "This Time"

    Via Fox

TV and Movies

Get all the best moments in pop culture & entertainment delivered to your inbox.

Newsletter signup form