Who Wore It Better: Miss Piggy Or These Celebrities?

You better work, cover girl, work it girl, give us a twirl! posted on

1. Who rocks leopard print trim better, Miss Piggy or Avril Lavigne?

Disney

Andrew H. Walker/Staff / Getty Images

 

Answer: Miss Piggy. She’s wearing the skin of a predator like she just don’t care. Fearless queen.

2. Who better pulls of white after labor day, Miss Piggy or Alicia Keys?

Disney

Donna Ward/Stringer / Getty Images

 

Answer: Tie. Both look beautiful, though when it comes to singing Ms. Piggy def wins.

3. Who carries tweed blazers with the most poise, Miss Piggy or Gwyneth Paltrow?

Disney

Getty Images/Stringer

 

Answer: Miss Piggy, and she’d also never try to sell you a white t-shirt for $90.

4. Who works quilted Burberry trenches better, Miss Piggy or some anonymous model?

Disney/Burberry

Burberry

 

Answer: Miss Piggy. What a bold choice to pair magenta gloves with a gold trench.

5. Who exercises in more style, Miss Piggy or Olivia Newton John?

Disney

 

Answer: Neither. ’80s gymwear is flattering on nobody.

6. Who’s more ravishing in red, Miss Piggy or Taylor Swift?

Disney

Larry Busacca/Staff / Getty Images

 

Answer: Miss Piggy “swift”-ly takes the crown in this case.

7. Who’s more flirty in fringe, Miss Piggy wearing a veil or Sienna Miller wearing a hat?

Disney

Eamonn McCormack/Stringer / Getty Images

 

Answer: Miss Piggy. Sienna’s hat is a little gauche.

8. Who’s more wonderful in white, Miss Piggy or Jennifer Aniston?

 

Answer: Jen’s enviable hair aside, Miss Piggy takes the cake, looking like a winter goddess.

9. Whose sequin top is more scandalous, Miss Piggy’s or Britney Spears’?

Disney

Kevin Winter/Staff / Getty Images

 

Answer: Miss Piggy’s top is dangerous yet tasteful.

10. Who manages to pull off a pink feather boa, Miss Piggy or Playboy Playmate Julie Cialini?

Disney

Ethan Miller/Staff / Getty Images

 

Answer: Neither. Feather boas are NAGL.

11. Whose style is more out of this world, Space Cadet Piggy or Lieutenant Uhura?

Disney

CBS Television Distribution

 

Answer: Miss Piggy and Nichelle Nichols’ Uhura are both icons, but Miss Piggy adds Sparkle Factor to her look.

12. Whose Kentucky Derby flair is first across the fashion finish line, Miss Piggy or the late, great Anna Nicole Smith?

 

Answer: Tie. Both are beautiful, and they probably would’ve been BFF’s if Anna was alive and Miss Piggy was real.

13. Who pulls off summer hues better, Miss Piggy or Fashion Blogger Buse Terim?

Disney

S. Alemdar/Stringer / Getty Images

 

Answer: Miss Piggy, because not afraid to get her style a little down and dirty.

14. Who wears head to toe leather better, Miss Piggy or The Gimp from Pulp Fiction?

Disney

Mirimax Films

 

Answer: The Gimp. Homeboy has CON-FI-DENCE.

15. OVERALL WINNER: MISS PIGATHIUS LEE.

Disney

Check out more articles on BuzzFeed.com!

Facebook Conversations
          
     
    Now Buzzing