back to top
Community

10 Definitive Answers To The One Direction VS Justin Bieber Battle

Here's the big million dollar question: Who has the most share-worthy video? Justin Bieber or One Direction? According to the VMAs, One Direction does! Agree or disagree? Battle it out in the comments, and search more about Justin Bieber and One Direction with Bing.

Posted on

1. QUESTION: Are 5 guys better than one?

Answer: If we are talking quantity over quality, yes! (But could we have multiple Justin Biebers please?)

2. QUESTION: Who's better at playing musical instruments?

Answer: I hear that Harry Styles plays the kazoo, but look, Justin is playing cowbell down there!

3. QUESTION: Who has the best animals doppelganger?

Answer: See below for yourself.

4. QUESTION: Who has the coolest celebrity friends?

Answer: Bieber. C'mon. Who's cooler than Usher?

5. QUESTION: Who has the best cross-generational appeal?

Answer: Louis Tomlinson's grandpa is adorable, so One Direction is leading the way.

6. Question: Who has the best bling?

Answer: Biebs. All that bling.

7. QUESTION: Who has the best accent?

Answer: Sorry Bieber, but the One Direction guys are from the UK. Their accents are awesome.

One Direction and their accents

View this video on YouTube

8. QUESTION: Who looks more like a Furby?

Answer: Niall, from One Direction, of course.

Niall looks like a Furby.

Mike Marsland / WireImage / Getty Images

Niall Horan attends the world premiere of Harry Potter and The Deathly Hallows at Odeon Leicester Square on November 11, 2010 in London, England. *** Local Caption ***

9. QUESTION: Who are the better dancers?

Answer: It's a tie. Let these gifs do the talking for you!

10. QUESTION: Who has the best photoshopped gif?

Answer: Tie. (Again). It's self-explanatory.

Who has the most Share-Worthy Video?

Is it "Boyfriend?"

View this video on YouTube

Is it "What Makes You Beautiful?"

View this video on YouTube

Every. Tasty. Video. EVER. The new Tasty app is here!

Dismiss