Skip To Content
  • Quiz badge

If You're Less Than 20 Years Old, You Probably Won't Recognise These Indian Music Videos

Let's go back in time!

If you can recognise these stills from some of the most iconic Indian music videos, we can guess whether or not you're younger than 20 years old*. Good luck!

*Trust us, we know!

  1. Which remix is this?

    Universal Music
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Saiyan Dil Mein Aana Re"

    Via Universal Music
  2. Which classic music video is this still from?

    Universal Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Yaad Piya Ki Aane Lagi" by Falguni Pathak (The OG).

    Via Universal Music India
  3. Which iconic music video is this still from?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Made In India" by Alisha Chinai

    Via Sony Music India
  4. Which music video is this still from?

    T-Series
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Ek Pardesi Mera Dil Le Gaya"

    Via T-Series
  5. Can you recognise this music video?

    T-Series
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Pardesiya"

    Via T-Series
  6. Which classic music video is this?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Deewane Toh Deewane Hai" by Shweta Shetty.

    Via Sony Music India
  7. Which catchy song was this the music video for?

    Oriental Star Agencies
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Gud Naal Ishq Mitha"

    Via Oriental Star Agencies
  8. Which *soothing* music video is this?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Piya Basanti Re"

    Via Sony Music India
  9. Which Dr. Zeus music video is this?

    Empire Music Limited
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Don't Be Shy"

    Via Empire Music Limited
  10. You've got this! Which music video is this?

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Aye Hip Hopper"

    Via UMG
  11. Finally, which other classic music video is this?

    Sony Music India
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct Answer: Sonu Nigam's "Tu"!

    Via Sony Music India