back to top

Only People Between The Ages Of 21 And 29 Can Pass This Crazy-Hard Music Quiz

*sigh* Take me back to the Backstreet Boys days.

Posted on
  1. Which of the following is not a Backstreet Boys song?

    Diane Freed / Getty Images
    "Larger Than Life"
    "As Long as You Love Me"
    "Bye Bye Bye"
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: "Bye Bye Bye"

  2. This clip is from the music video for which of Madonna's songs?

    WMG
    "Express Yourself"
    "Vogue"
    "Like a Virgin"
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: "Vogue"

  3. Who sang "It's My Life"?

    Kevin Winter / Getty Images
    Lenny Kravitz
    U2
    Bon Jovi
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Bon Jovi

  4. What is the name of the '90s girl group that Beyoncé belonged to?

    Steve W. Grayson / Getty Images
    Destiny's Child
    The Pussycat Dolls
    Little Mix
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Destiny's Child

  5. This clip is from the music video for which of Britney Spears' songs?

    BritneySpearsVEVO
    "...Baby One More Time"
    "Oops!...I Did It Again"
    "Toxic"
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: "Oops!...I Did It Again"

  6. Where is Enya, who is famous for songs like "Wild Child," from?

    Warner Music Group
    US
    Canada
    Ireland
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Ireland

  7. Which rapper collaborated with Beyoncé in "Crazy in Love" and later married her?

    Columbia Records
    50 Cent
    Jay Z
    Kanye West
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Jay Z

  8. Fill in the blank for Shakira's hit song: "_____ Don't Lie."

    Gareth Cattermole / Getty Images
    Kiss
    Lips
    Hips
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Hips

  9. The name of this group is: "Black Eyed _____."

    Frank Micelotta / Getty Images
    Beats
    Peas
    Keys
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Peas

Only People Between The Ages Of 21 And 29 Can Pass This Crazy-Hard Music Quiz

You're definitely not in your twenties.

Otherwise you would have known more about such great works of musical genius!

You're definitely not in your twenties. Tap to play GIF Tap to play GIF
giphy.com
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.
Get the app
You definitely have the musical taste of a 21–29-year-old.

How could anyone forget such amazing music???

You definitely have the musical taste of a 21–29-year-old. Tap to play GIF Tap to play GIF
giphy.com
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.
Get the app
You're a music fiend!

These were your jams back in the day (and still!).

You're a music fiend! Tap to play GIF Tap to play GIF
giphy.com
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.
Get the app

This post was translated from Japanese.

Every. Tasty. Video. EVER. The new Tasty app is here!

Dismiss