Skip To Content
krokodili

krokodili

Një vend Krokodili për të filluar është me sundimtarët planetarë, ose rojet, për secilën shenjë. Mërkuri është sundimtari i Binjakëve dhe perëndia origjinale e mashtruesve si në panteonin grek ashtu edhe në atë romak. Ai pëlqen të luajë me kokën tonë dhe perceptimin e gjërave.

joined
Jan 2021
trophies
1
posts
0
comments
0
BuzzFeed Community is a hub for BuzzFeeders to create awesome quizzes and posts that people love. Make your own, or browse what other people are making.
Make your own post! Caret Right

Pinned Quiz Results

📌 krokodili hasn't pinned any quiz results.

Published Posts

😶 krokodili hasn’t published anything yet.

Recent Comments

😶 No recent comments found.