Skip To Content

    20 Questions You Never Want To Be Asked By Your Significant Other

    And the perfect answers for them.

    1. Why are you acting like that?

    Via gifrific.com

    Answer: "I'm not."

    2. Did you just fart?

    Via librarypet.tumblr.com

    Answer: "Maybe."

    3. How much did that cost?

    Via bitchesiamdifferent.tumblr.com

    Answer: "Not much."

    4. Are you mad at me?

    Via brafootball.wordpress.com

    Answer: "Nope."

    5. Does this make me look fat?

    Via animated-disney-gifs.tumblr.com

    Answer: "Nope."

    6. Where is this relationship going?

    Via reactiongifs.com

    Answer: "To the top."

    7. You look tired. Are you tired?

    Via wheninacademia.tumblr.com

    Answer: "Nope."

    8. Am I still attractive?

    Answer: "Yep."

    9. So how's the job search going?

    Via oystermag.com

    Answer: "Fine."

    10. Out of our friends, who would you sleep with?

    Via kindofsortoffunny.tumblr.com

    Answer: "Shhh." Then lean in for a kiss.

    11. Have you gained weight?

    Answer: "Nope."

    12. Is that what you're wearing?

    Via reactiongifs.com

    Answer: "Yep."

    13. How many people have you slept with?

    14. Want to see my cousin's performance art piece?

    Via leftphalange.tumblr.com

    Answer: "Nope."

    15. What's wrong?

    Via goodreads.com

    Answer: "Nothing."

    16. You love my lasagna, right?

    Via lizzdurand.tumblr.com

    Answer: Smile and keep eating.

    17. Does this hat look stupid?

    Via reactiongifs.com

    Answer: "Nope."

    18. Who did you vote for?

    Answer: "Who cares?"

    19. You won't mind if my mom stays with us this weekend, right, boo?

    Via leftphalange.tumblr.com

    Answer: "Nope."

    20. Where do you want to eat?

    Via youtube.com

    Answer: "Chili's."

    BuzzFeed Daily

    Keep up with the latest daily buzz with the BuzzFeed Daily newsletter!

    Newsletter signup form