back to top

Can You Tell If This Quote Is By Donald Trump Or Alan Partridge?

Are these the words of a delusional ex-TV presenter, or Alan Partridge?

Posted on
  1. 1.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alan Partridge.

    He said it while chatting to his Eastern European girlfriend, Sonja.

    Correct answer: Alan Partridge. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via BBC
  2. 2.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Donald Trump.

    He came out with this Partridge-level weirdness in a 2014 tweet about vaccinations.

    Correct answer: Donald Trump.
    Via Twitter: @realDonaldTrump
  3. 3.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alan Partridge.

    It does sound like a question that would stump Trump, but it's actually from an episode of Knowing Me, Knowing You.

    Correct answer: Alan Partridge.
    Via BBC
  4. 4.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Donald Trump.

    It definitely sounds rude enough to be Partridge, but Trump actually said this to Larry King live on air in 1989.

    Correct answer: Donald Trump. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Giphy
  5. 5.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alan Partridge.

    It's what he says to Jill when they're on their date at the "cracking owl sanctuary."

    Correct answer: Alan Partridge.
    Via BBC
  6. 6.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Donald Trump.

    It's another tweet, this time from 2012.

    Correct answer: Donald Trump.
    Via Twitter: @realDonaldTrump
  7. 7.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alan Partridge.

    When he hosted a political debate on Knowing Me, Knowing You.

    Correct answer: Alan Partridge. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via BBC
  8. 8.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Donald Trump.

    The full quote is: “It’s like in golf. A lot of people — I don’t want this to sound trivial — but a lot of people are switching to these really long putters, very unattractive. It’s weird. You see these great players with these really long putters, because they can’t sink three-footers anymore. And, I hate it. I am a traditionalist. I have so many fabulous friends who happen to be gay, but I am a traditionalist.” WTF?

    Correct answer: Donald Trump. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Giphy
  9. 9.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alan Partridge.

    From Alpha Papa.

    Correct answer: Alan Partridge. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via BBC Films / Giphy
  10. 10.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alan Partridge.

    Yep, it's Alan again, after discovering that someone's vandalised his car.

    Correct answer: Alan Partridge.
    Via BBC
  11. 11.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Donald Trump.

    Trump said this during an interview with Talk1300 Radio in Albany.

    Correct answer: Donald Trump. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Giphy
  12. 12.

    Correct
    Incorrect
    Trump
    Correct
    Incorrect
    Partridge
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Donald Trump.

    Of course it was Trump. You know it, I know it, everybody knows it.

    Correct answer: Donald Trump.
    Via Twitter: @realDonaldTrump
 
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.