back to top

Can You Avoid Being Distracted By These Sexy Scottish Guys In Kilts?

Can you spot the subtle differences between these sexy photos?

Posted on

The rules:

There are three versions of the same image. Two are identical, but one is subtly different. You need to work out which photo is the odd one out.

  1. 1. Which of these pictures is not like the others?

    imgur.com
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 2

    He's missing a belly button.

    Correct answer: 2
  2. 2. Which photo is different?

    beardrevered.tumblr.com
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 3

    His sporran's missing a tassle.

    Correct answer: 3
  3. 3. Which is the odd one out here?

    bearditorium.tumblr.com
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 2

    His boot's done a runner.

    Correct answer: 2
  4. 4. Which photo of Jamie from Outlander isn't quite right?

    Starz
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 1

    He's lost a button from his jacket.

    Correct answer: 1
  5. 5. Which photo is different?

    imgur.com
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 3

    The castle window is gone.

    Correct answer: 3
  6. 6. Which guy is the odd one out?

    scotweb.co.uk
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 2

    He doesn't have a kilt pin.

    Correct answer: 2
  7. 7. What's the difference here?

    thescotlandkiltcompany.co.uk
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 3

    He's missing the wee tartan detail on his sock.

    Correct answer: 3
  8. 8. Which photo isn't quite right?

    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 3

    He's got a red panel in his kilt.

    Correct answer: 3
  9. 9. And finally, what about this cheeky guy?

    sebastianblog.tumblr.com
    Correct
    Incorrect
    1
    Correct
    Incorrect
    2
    Correct
    Incorrect
    3
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: 1

    He's lost the buckle on his waistcoat.

    Correct answer: 1
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.