back to top

Can You Tell The Difference Between Scotland And London?

London can kind of hold its own when it comes to scenery. Who knew?

Posted on
  1. 1. Where was this photo taken?

    Flickr: richardfisher
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: London.

    This "monarch of the glen" actually lives in Richmond Park, where Fenton the dog once famously chased a ton of deer across the road. FENTON!

    Correct answer: London. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Giphy
  2. 2. Where would you find this towering edifice?

    Flickr: rictor-and-david
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: London.

    It's Strawberry Hill House, a Gothic Revival villa in Twickenham that was built in Horace Walpole in 1749.

    Correct answer: London.
    Via en.wikipedia.org / Creative Commons
  3. 3. Where would you find this lovely scene?

    Flickr: 99408200@N05
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Scotland.

    This is a photo of the bonnie, bonnie banks of Loch Lomond.

    Correct answer: Scotland.
    Via commons.wikimedia.org
  4. 4. Where was this taken?

    Flickr: the_eggwhite
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: London

    This quintessentially "Scottish" photo was actually taken in the Valley Gardens at Windsor Great Park. Windsor is officially considered to be part of the London urban area. So there.

    Correct answer: London
    Via geograph.org.uk
  5. 5. Where would you find this waterfall?

    Flickr: wwarby
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct Answer: London.

    This bonnie wee waterfall is also situated in Windsor Great Park. The Queen gets all the nicest things, doesn't she?

    Correct Answer: London. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Giphy
  6. 6. What about this?

    Flickr: rakkhi
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: London.

    This cute Highland coo lives at the London Wetland Centre (the person who took the photo didn't know what it was and said it was a water buffalo. Ha)

    Correct answer: London. Tap to play GIF Tap to play GIF
    Via Giphy
  7. 7. Where do you think this is?

    Flickr: copyrightphotography
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Scotland.

    It's looks a bit Thames-y, but this is actually a photo of salmon fishing nets in the river at Creetown in Dumfries and Galloway.

    Correct answer: Scotland.
    Via geograph.org.uk
  8. 8. And this one?

    Flickr: 6113743384
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Scotland.

    It's beautiful Loch Ba on Rannoch Moor, not far from Glen Coe.

    Correct answer: Scotland.
    Via Flickr: 127130111@N06 / Creative Commons
  9. 9. Where would you find this castle?

    Flickr: mrfreekie
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: London

    It's Windsor bladdy Castle, guv'nor. Can you Adam and Eve it?

    Correct answer: London
    Via en.wikipedia.org / Creative Commons
  10. 10. What about this?

    Flickr: cchana
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: London

    This might look like a Scottish loch, but it's actually Ruislip Lido, just a short trip from Northwood Hills underground station. The lido is set on the edge of Ruislip Woods and features a 60-acre sand beach.

    Correct answer: London
    Via geograph.org.uk / Creative Commons
  11. 11. Where was this photo taken?

    Flickr: 127130111@N06
    Correct
    Incorrect
    Correct
    Incorrect
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Scotland.

    This beautiful British bluebell wood is actually in the Trossachs, one of Scotland's national parks.

    Correct answer: Scotland.
    Via Flickr: 127130111@N06 / Creative Commons
  12. 12. And finally, where is this?

    Flickr: alistairmcmillan
    Correct
    Incorrect
    London
    London
    Correct
    Incorrect
    Scotland
    Scotland
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Scotland.

    Don't be fooled by the sunbathers, this is actually Linlithgow Palace in Scotland, 15 miles west of Edinburgh. It was one of the principal residences of the monarchs of Scotland in ye olde days.

    Correct answer: Scotland.
    Via commons.wikimedia.org / Creative Commons
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.