back to top

Can You Tell Which UK Politicians These Kids Grew Up To Be?

Check out those haircuts.

Posted on
  1. 1. Who did this flaxen-haired imp grow up to be?

    BBC
    Correct
    Incorrect
    Louise Mensch
    Correct
    Incorrect
    Theresa May
    Correct
    Incorrect
    Boris Johnson
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Boris Johnson

    It's such a shame he cut his hair.

    Correct answer: Boris Johnson
    Via BBC / PHILIPPE LOPEZ / AFP / Getty Images
  2. 2. Who's the wide-eyed tyke in middle of this photo?

    Twitter: @EmmaJFl
    Correct
    Incorrect
    Ed Miliband
    Correct
    Incorrect
    Jeremy Corbyn
    Correct
    Incorrect
    Andy Burnham
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Ed Miliband

    It's the face that would grow up to launch a thousand "Milifandom" Twitter accounts.

    Correct answer: Ed Miliband
    Via Twitter: @EmmaJFl / Suzanne Plunkett / Reuters
  3. 3. Who's this mistrustful-looking young gent?

    Biteback Publishing
    Correct
    Incorrect
    Ed Balls
    Correct
    Incorrect
    Nigel Farage
    Correct
    Incorrect
    John Major
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Nigel Farage

    That haircut just screams "Brexit".

    Correct answer: Nigel Farage
    Via Nigel Farage, Flying Free / Amazon / Dan Kitwood / Getty
  4. 4. Can you identify this lanky teen?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Nick Clegg
    Correct
    Incorrect
    David Cameron
    Correct
    Incorrect
    Nicky Morgan
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: David Cameron

    That's right! It's "call-me-Dave" on a teenage backpacking adventure, looking uncannily like Russ Abbot.

    Correct answer: David Cameron
    Via Twitter: @Resurgamblog / Oli Scarff / Getty
  5. 5. What about this dashing young sea captain?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Ed Balls
    Correct
    Incorrect
    John Prescott
    Correct
    Incorrect
    Eric Pickles
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: John Prescott

    Admit it, you totally would.

    Correct answer: John Prescott
    Via Twitter: @johnprescott / Dan Kitwood / Getty Images
  6. 6. Can you tell who this is?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Edwina Currie
    Correct
    Incorrect
    Nicola Sturgeon
    Correct
    Incorrect
    Nick Clegg
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Nicola Sturgeon

    She's hardly changed at all.

    Correct answer: Nicola Sturgeon
    Via Twitter: @weesacs77 / Jeff J Mitchell / Getty
  7. 7. Who's this squinty schoolboy?

    Twitter: @adams_grammar
    Correct
    Incorrect
    Nick Clegg
    Correct
    Incorrect
    Jeremy Corbyn
    Correct
    Incorrect
    Michael Gove
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Jeremy Corbyn

    Yep! It's Jezza.

    Correct answer: Jeremy Corbyn
    Via Twitter: @adams_grammar / Carl Court / Getty
  8. 8. Who do you think this is?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Jeremy Hunt
    Correct
    Incorrect
    Tony Blair
    Correct
    Incorrect
    David Miliband
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Tony Blair

    Who could mistake that grin?

    Correct answer: Tony Blair
    Via Twitter: @tonyblairoffice / Olivia Harris / Reuters
  9. 9. Can you identify this cheery schoolboy?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Jeremy Hunt
    Correct
    Incorrect
    Ed Balls
    Correct
    Incorrect
    Zac Goldsmith
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Ed Balls

    Ed Balls.

    Correct answer: Ed Balls
    Via Twitter: @edballs / Peter Macdiarmid / Getty
  10. 10. What about this carefree, tousle-haired student?

    BBC
    Correct
    Incorrect
    Gordon Brown
    Correct
    Incorrect
    Alistair Darling
    Correct
    Incorrect
    Alex Salmond
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Alex Salmond

    He looks a wee bit more dour nowadays.

    Correct answer: Alex Salmond
    Via BBC Video / bbc.co.uk / Jeff J Mitchell / Getty
  11. 11. What about this glum, tennis-playing teenager?

    AP
    Correct
    Incorrect
    Ed Balls
    Correct
    Incorrect
    Nick Clegg
    Correct
    Incorrect
    Andy Burnham
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Nick Clegg

    Why isn't he smiling? Maybe he can see the future.

    Correct answer: Nick Clegg
    Via Toby Melville / Reuters
  12. 12. Who is this slightly malevolent-looking child?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Charles Kennedy
    Correct
    Incorrect
    Margaret Thatcher
    Correct
    Incorrect
    Danny Alexander
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Danny Alexander

    "What do you want to be when you grow up, little Danny?" "A man who strides around looking worried while holding folders." "...OK."

    Correct answer: Danny Alexander
    Via Twitter: @dannyalexander / Suzanne Plunkett / Reuters
  13. 13. Who's this rather smug-looking youth?

    Jim Waterson
    Correct
    Incorrect
    Michael Portillo
    Correct
    Incorrect
    Michael Gove
    Correct
    Incorrect
    Adrian Mole
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Michael Gove

    Before Gove was education secretary, he liked to wear shirts made out of graph paper.

    Correct answer: Michael Gove
    Via Jim Waterson / Suzanne Plunkett / Reuters
  14. 14. And finally, can you identify this rather dismissive baby?

    Twitter
    Correct
    Incorrect
    Yvette Cooper
    Correct
    Incorrect
    George Osborne
    Correct
    Incorrect
    Theresa May
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: George Osborne

    You can't tell in this photo, but he's actually holding a baby-sized Budget briefcase and he's about to tell his parents that their fuel costs are going to rise by 15%.

    Correct answer: George Osborne
    Via Twitter: @mailonline / Pool / Reuters

 
Promoted
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.