back to top

Can You Guess The Next Lines Of These Songs?

Never Mind The Buzzcocks style. "Phill's team, you need five points to win."

Posted on
  1. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    To the girl with the messed up hair.
    Correct
    Incorrect
    To the girl with the mousy hair.
    Correct
    Incorrect
    To the girl with the weird looking bear.
    Correct
    Incorrect
    It's the freakiest sho-o-o-o-ow.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: To the girl with the mousy hair.

    From "Life On Mars" by David Bowie and featured in Series 5, Episode 3.

    Correct answer: To the girl with the mousy hair. Tap to play GIF Tap to play GIF
    tumblr.com
  2. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    What's love but a second bowel motion.
    Correct
    Incorrect
    What's love? A very silly notion.
    Correct
    Incorrect
    What's love but a second hand emotion.
    Correct
    Incorrect
    No, seriously, I need a clear definition.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: What's love but a second hand emotion.

    From "What's Love Got To Do With It" by Tina Turner, and featured in Series 27, Episode 7, just before Huey Morgan had a giant tantrum and smashed his mug.

    Correct answer: What's love but a second hand emotion. Tap to play GIF Tap to play GIF
    giphy.com
  3. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Love is all you need.
    Correct
    Incorrect
    I was made for lovin' you baby.
    Correct
    Incorrect
    Plus food, oxygen, and water, obviously.
    Correct
    Incorrect
    Love is just a game.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Love is all you need.

    From "All You Need Is Love" by The Beatles, and featured in Series 3, Episode 7.

    Correct answer: Love is all you need. Tap to play GIF Tap to play GIF
    imgfave.com
  4. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    I want to see your current STI certificate.
    Correct
    Incorrect
    I want your drama.
    Correct
    Incorrect
    Ro mah ro-mah-mah Gaga oh-la-la!
    Correct
    Incorrect
    I want your everything as long as it's free.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: I want your everything as long as it's free.

    From "Bad Romance" by Lady Gaga, and featured in Series 26, Episode 7.

    Correct answer: I want your everything as long as it's free. Tap to play GIF Tap to play GIF
    ayaseyukiya02.deviantart.com
  5. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Your love is my burning desire.
    Correct
    Incorrect
    Your love is my only desire.
    Correct
    Incorrect
    Your love is more effective than matches.
    Correct
    Incorrect
    I can't do it myself because I'm the Queen.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Your love is my only desire.

    From "Relight My Fire" by Take That, and featured in Series 21, Episode 4.

    Correct answer: Your love is my only desire. Tap to play GIF Tap to play GIF
    takethat.forums.umusic.co.uk
  6. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Doo-be-doo-be-doo.
    Correct
    Incorrect
    The stars get red and, oh, the night's so blue.
    Correct
    Incorrect
    By saying something stupid like "I love you".
    Correct
    Incorrect
    By saying something stupid like "Africa is a country."
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: By saying something stupid like "I love you".

    From "Somethin' Stupid" by Frank Sinatra, and featured in Series 24, Episode 10.

    Correct answer: By saying something stupid like "I love you". Tap to play GIF Tap to play GIF
    franksinatragifs.tumblr.com
  7. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Here I am, stuck in the middle like glue.
    Correct
    Incorrect
    Here I am, stuck in the middle with you.
    Correct
    Incorrect
    I'm wondering what it is I should do.
    Correct
    Incorrect
    I really wish I hadn't come to this circus.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Here I am, stuck in the middle with you.

    From "Stuck In The Middle With You" by Stealer's Wheel, and featured in Series 19, Episode 4.

    Correct answer: Here I am, stuck in the middle with you. Tap to play GIF Tap to play GIF
    imgur.com / Miramax
  8. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    But now I'm only falling apart.
    Correct
    Incorrect
    But now I'm eating jam in a cart.
    Correct
    Incorrect
    But now there's only love in the dark.
    Correct
    Incorrect
    But now I've sold all of your things on eBay.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: But now I'm only falling apart.

    From "Total Eclipse Of The Heart" by Bonnie Tyler, and featured in Series 20, Episode 1.

    Correct answer: But now I'm only falling apart. Tap to play GIF Tap to play GIF
    gifingthe80s.wordpress.com
  9. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    So let's give birth to live young and suckle them.
    Correct
    Incorrect
    So let's do it like rabbits on "Springwatch".
    Correct
    Incorrect
    So let's do it like they do on the Discovery Channel.
    Correct
    Incorrect
    Want you covered like my Waffle House hash browns.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: So let's do it like they do on the Discovery Channel.

    From "Bad Touch" by The Bloodhound Gang, and featured in Series 18, Episode 2.

    Correct answer: So let's do it like they do on the Discovery Channel. Tap to play GIF Tap to play GIF
    giphy.com
  10. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Is it brie you're looking for?
    Correct
    Incorrect
    Is it me you're looking for?
    Correct
    Incorrect
    Our records indicate that you may be entitled to reclaim PPI.
    Correct
    Incorrect
    I need to hear your voice.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Is it me you're looking for.

    From "Hello" by Lionel Ritchie, and featured in Series 20, Episode 5.

    Correct answer: Is it me you're looking for. Tap to play GIF Tap to play GIF
    ello.co
  11. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    It's really weird. I wish they would leave.
    Correct
    Incorrect
    And they're like, it's better than FRijj, Nesquik, or Crusha.
    Correct
    Incorrect
    I can teach you, but I have to charge.
    Correct
    Incorrect
    And they're like, it's better than yours.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: And they're like, it's better than yours.

    From "Milkshake" by Kelis, and featured in Series 23, Episode 11.

    Correct answer: And they're like, it's better than yours. Tap to play GIF Tap to play GIF
    giphy.com
  12. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Rising up to the challenge of our rival.
    Correct
    Incorrect
    It's the thrill of the fight.
    Correct
    Incorrect
    Did you steal this from the zoo? DID YOU?
    Correct
    Incorrect
    Hold me, thrill me, kiss me, kill me.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: It's the thrill of the fight.

    From "Eye Of The Tiger" by Survivor, and featured in Series 17, Episode 6.

    Correct answer: It's the thrill of the fight. Tap to play GIF Tap to play GIF
    giphy.com
  13. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    Was the son of my teacher, Dan.
    Correct
    Incorrect
    Was the son of a preacher man.
    Correct
    Incorrect
    Was a son of a bitch.
    Correct
    Incorrect
    The only boy who could ever teach me.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: Was the son of a preacher man.

    From "Son Of A Preacher Man" by Dusty Springfield, and featured in Series 18, Episode 6.

    Correct answer: Was the son of a preacher man. Tap to play GIF Tap to play GIF
    fuckyeahsheroes.tumblr.com
  14. BBC / BuzzFeed
    Correct
    Incorrect
    What you gon' do with all that junk?
    Correct
    Incorrect
    My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps.
    Correct
    Incorrect
    The bells, the bells Esmerelda.
    Correct
    Incorrect
    I hate being a camel.
    Correct!
    Wrong!

    Correct answer: My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps.

    From "My Humps" by The Black Eyed Peas, and featured in in Series 22, Episode 6.

    Correct answer: My hump, my hump, my hump, my lovely little lumps. Tap to play GIF Tap to play GIF
    giphy.com

 
Take quizzes and chill with the BuzzFeed app.