Skip To Content
  • Viral badge
  • Quiz badge

Only An Actual Teacher Can Correctly Answer 6/8 Of These Grammar Questions

If you didn't notice the mistake in this sentence, youre not going to pass.

  1. The dog wagged _____ tail.

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: its

  2. Jeff told Brianna and ____ that we should not go to Jenny's party.

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: me

  3. Their going to love it there — I hear they're food is amazing.

    Getty Images

    What's wrong with this sentence?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: It uses they're/there/their incorrectly.

  4. An important part of my life have been the people who stood by me.

    Getty Images

    Is this sentence correct?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    The sentence should be this: An important part of my life has been the people who stood by me.

  5. We went down to the beach _________ looked for sea glass.

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: and

  6. The snow outside piled so high that we couldn't see thorough the window.

    Getty Images

    What is wrong with this sentence?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: It has a misspelled word.

    It should say "through" instead of "thorough."

  7. The plural form of the word "louse" is:

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Lice

  8. Which of these sentences is correct?

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: He was lying on the couch.

BuzzFeed Daily

Keep up with the latest daily buzz with the BuzzFeed Daily newsletter!

Newsletter signup form