Skip To Content
  • Quiz badge
Updated on Jan 22, 2020. Posted on Jan 21, 2020

Can You Recognize The Most Watched YouTube Videos Of All Time?

Some of these answers will surprise you.

  1. Which of these two Ed Sheeran videos has more views?

    Asylum/Atlantic Records
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answera: "Shape of You"

    "Shape of You" is the second most watched YouTube video of all time with 4.58 billion views.

    Via Asylum/Atlantic Records
  2. Which Taylor Swift video is among the 15 most watched videos of all time?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Shake It Off"

    "Shake It Off" is the 13th most watched video of all time with 2.87 billion views.

    Via Big Machine
  3. This video has almost three billion views on YouTube and it's the 11th most watched video of all time. What song is it?

    Interscope
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Counting Stars" by OneRepublic

    It has 2.9 billion views.

    Via Interscope
  4. Which Katy Perry video is the tenth most viewed video of all time?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Roar"

    "Roar" has 2.99 billion views, and it's Katy's most viewed video ever.

    Via Capitol Records
  5. Which of these two videos has more views?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Baby Shark"

    Both of these are among the ten most viewed videos of all time, but "Baby Shark" has 4.37 billion views while "Gangnam Style" only has 3.5 billion views.

    Via Pinkfong
  6. This video is the ninth most viewed video of all time. What song is it for?

    Interscope
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Sugar" by Maroon 5

    The video has 3.11 billion views.

    Via Interscope
  7. One of these is the 18th most watched YouTube video of all time with 2.61 billion views, and the other one has close to one billion views. Which is the one with more views?

    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Hello"

    Via XL Records
  8. This is the 15th most watched YouTube video of all time. What song is it for?

    Mad Decent
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Lean On" by Major Lazer and DJ Snake featuring MØ

    "Lean On" has 2.72 billion views on YouTube.

    Via Mad Decent
  9. This is the 14th most watched YouTube video of all time. What song is it for?

    Republic
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Bailando" by Enrique Iglesias featuring Descemer Bueno and Gente de Zona.

    "Bailando" has 2.81 billion views on YouTube.

    Via Republic
  10. This is the third most watched video of all time on YouTube. What song is it for?

    Atlantic Records
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "See You Again" by Wiz Khalifa featuring Charlie Puth.

    This video has 4.38 billion views on YouTube.

    Via Atlantic Records
  11. Which of these is the most viewed YouTube video of all time?

    Correct! 
    Wrong! 

    "Despacito"

    "Despacito" is the most viewed YouTube video of all time with 6.6 billion views. "Uptown Funk" and "Sorry" are the sixth and eight most watched videos of all time.

    Via Universal Latin