Skip To Content
  • Viral badge
  • Quiz badge

We Can Tell You How Old You Are Based On Your Knowledge Of Internet Slang

Are you young, or are you behind the times?

Find out how old you really are based on how well you know these internet slang terms!

  1. "uwu"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: A reaction to cuteness

    "uwu" is basically a simpler version of the (UwU) emoticon and can be used to respond to something cute.

  2. "sksk"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: It means a lot of things.

    "sksk" can be a reaction to something funny, something shocking, or something generally overwhelming. It's most commonly associated with VSCO girls.

  3. "soft"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: A general feeling of love

    It's often used to describe something kind, loving, or pure. Example: "My friend got me cupcakes, now I feel soft." or "My friend got me cupcakes, she is so soft."

  4. "DAE"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Does anyone else"

    Example: "DAE feel like we skipped fall this year?"

  5. "FTFY"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "Fixed that for you"

  6. "MFW"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "My face when"

    Example: "MFW people are being stupid."

  7. "HIFW"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "How I feel when"

    Example: "HIFW my boyfriend brings me flowers"

  8. "yeet"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: It basically means to throw something away, but it's often used to refer to people.

    Example: "I'm gonna yeet you off a cliff if you don't stop being stupid."

  9. "sco pa tu manaa"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: "What do you think"

    While it does not technically mean anything, "Sco pa tu manaa" is often used on Twitter to ask for people's opinions on an image.

  10. "drip"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: A way to say that someone's clothes are cool.

    Example: "She's got the best drip."

  11. "tea"

    Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct Answer: Gossip/drama

    Example: "Spill the tea about your date!"