Skip To Content
  • Quiz badge
Updated on Aug 9, 2020. Posted on Aug 5, 2020

Here Are 15 Iconic Musical Movie Moments — But Do You Know If These Actors Actually Did Their Own Singing?

You think you know all of these, but there's a few that might surprise you!

  1. Did Zendaya do her own singing as Anne in The Greatest Showman?

    Laurence Mark Productions
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  2. Did Anna Kendrick do her own singing as Beca in the Pitch Perfect franchise?

    Gold Circle Films
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  3. Did Natalie Wood do her own singing as Maria in West Side Story?

    The Mirisch Company
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Maria's singing voice was provided by Marni Nixon.

  4. Did Eddie Murphy do his own singing as Jimmy Early in Dreamgirls?

    DreamWorks Pictures
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  5. Did Audrey Hepburn do her own singing as Eliza Doolittle in My Fair Lady?

    Warner Bros.
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Marni Nixon provided the singing voice for Eliza.

  6. Did Rami Malek do his own singing as Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody?

    20th Century Fox
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    The film used recordings of Freddie singing and a singer whose voice is very similar to his, but Rami Malek did not sing in the movie.

  7. Did Renée Zellweger do her own singing as Roxie Hart in Chicago?

    Producer Circle Co.
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  8. Did Russell Crowe do his own singing as Javert in Les Misérables?

    Working Title Films
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  9. Did Jennifer Lopez do her own singing as Selena Quintanilla in Selena?

    Q-Productions
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Even though she is a singer, Jennifer Lopez lip-synched to recordings of Selena's voice in the movie.

  10. Did Meryl Streep do her own singing as the Witch in Into the Woods?

    Disney
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  11. Did Matthew Broderick do his own singing in The Lion King?

    Getty Images/Disney
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Even though Matthew Brodrerick has sung on Broadway, the singing voice for Simba was provided by Joseph Williams, the lead singer of Toto.

  12. Did Ming-Na Wen do her own singing as Mulan in Mulan?

    Getty Images/Disney
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: No

    Mulan's singing voice was provided by singer and actor Lea Salonga.

  13. Did Taron Egerton do his own singing as Elton John in Rocketman?

    New Republic Pictures
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  14. Did Whoopi Goldberg do her own singing as Deloris Wilson in Sister Act?

    Touchstone Pictures
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

  15. And finally, did Zac Efron do his own singing as Troy Bolton in High School Musical 2?

    Disney
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Yes!

    Even though Drew Seeley sang for Troy in the first High School Musical, Zac's voice was used in the sequels.

TV and Movies

Get all the best moments in pop culture & entertainment delivered to your inbox.

Newsletter signup form