Skip To Content
  • Quiz badge
Updated on Sep 7, 2020. Posted on Sep 5, 2020

I Bet You Don't Remember Who Sang More Than Half Of These 2010s One Hit Wonders

Is your one hit wonder knowledge actually, ahem, one hit ~wonderful~?

by ,
  1. They sang "Somebody That I Used To Know."

    Universal Music Enterprises
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Gotye

  2. She sang "Ex's and Oh's."

    SME
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Elle King

  3. They sang "Glad You Came."

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: The Wanted

  4. They sang "Best Day Of My Life."

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: American Authors

  5. She sang "Ghost."

    SME
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Ella Henderson

  6. He sang "Let Her Go."

    SME
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Passenger

  7. They sang "Fight Song"

    EMI Music Publishing
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Rachel Platten

  8. They sang "Safe and Sound."

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Capital Cities

  9. They sang "Rude."

    SME
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: MAGIC!

  10. They sang "Say Something."

    Epic Records
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: A Great Big World

  11. They sang "Pompeii."

    Virgin Records Ltd
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Bastille

  12. They sang "The Fox (What Does The Fox Say)."

    Stargate
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Ylvis

  13. They sang "Barbra Streisand."

    WMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Duck Sauce

  14. She sang "Friday."

    ARK Music Factory
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Rebecca Black

  15. They sang "Like a G6."

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Far East Movement

  16. He sang "Cheerleader."

    Indigo Films
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: OMI

  17. They sang "Teach Me How to Dougie."

    UMPG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Cali Swag District

  18. He sang "Gangnam Style."

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: PSY

  19. He is the DJ behind "Harlem Shake."

    Rachel Murray / Getty Images
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Baauer

  20. And finally, he sang "Watch Me (Whip/Nae Nae)"

    UMG
    Correct! 
    Wrong! 

    Correct answer: Silentó